4-sterren hotel hotel kasteel hotel Antwerpen

+32(0)3 877 30 00

4-sterren hotel hotel kasteel hotel Antwerpen

info@solhof.be

Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

4-sterren hotel Kasteel Solhof

Kasteel Solhof is een luxueus 4-sterren hotel, gesitueerd in een prachtig herenhuis met aangrenzende tuin die uitkijkt op het park. Het hotel is slechts tien minuutjes verwijderd van het centrum van Antwerpen en op twintig minuten tijd bereikt u de internationale luchthaven van Zaventem. In de nabije omgeving van dit 4-sterren hotel zijn er tal van recreatieve mogelijkheden zoals golfbanen en een karting parcours, die u perfect kan combineren met uw verblijf in Kasteel Solhof. Ook kan u heerlijk culinair genieten in een van de uitstekende restaurants in de buurt, waaronder brasserie Millefeuille. We vertellen u alvast wat meer over de vele mogelijkheden en de geschiedenis van het prachtige 4-sterren hotel Kasteel Solhof te Antwerpen.

De geschiedenis van ons 4-sterren hotel

Sinds 1992 is Kasteel Solhof actief in het hotelwezen, maar het kasteel zelf dateert van 1550. In oude geschriften werd er gesproken van het “Cholhof”; zetel van de heerlijkheid Heysselaer. Oorspronkelijk stond er voor het kasteel een prachtig slot, omgeven door een slotgracht. Deze werd om tot nog toe onbekende reden gesloopt. Enkel de twee wachttorens zijn overgebleven en nog steeds zichtbaar wanneer u Kasteel Solhof binnenrijdt.

Kasteel Solhof is een luxueus 4-sterren hotel, gesitueerd in een prachtig herenhuis met aangrenzende tuin die uitkijkt op het park.
Tijdens de 20ste eeuw was het domein ook een museum waar schilderijen van o.a. De Vos en Sneyers te zien waren. We hebben ten volste geprobeerd om binnen het 4-sterren hotel de geschiedenis van dit oude pand te respecteren. Een van onze vergaderzalen werd bijvoorbeeld vernoemd naar Ludwina de Borrekens, een van de vorige eigenaars van het kasteel.

Troeven van 4-sterren hotel Kasteel Solhof

4-sterren hotel Kasteel Solhof kan terugkijken op het verschaffen van accommodatie aan een erg breed publiek. Zowel op zakelijk als op toeristisch vlak doen we er alles aan om onze gasten zich welkom en thuis te laten voelen. Ook organiseren wij meetings en vergaderingen voor o.a. Nissan, Studio 100, Coca-Cola, Eandis en tal van andere bedrijven, die de landelijke omgeving en het exclusieve karakter van 4-sterren hotel Kasteel Solhof zeker weten te appreciëren.

4-sterren hotel Kasteel Solhof kan terugkijken op het verschaffen van accommodatie aan een erg breed publiek.
Naast verscheidene vergaderformules bieden wij onze hotelgasten in elke kamer gratis wifi, een ruime badkamer, een 24 inch LCD TV en gratis parking aan het hotel. Wilt u graag met eigen ogen zien wat ons 4-sterren hotel u allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker het fotoalbum.

Een 4-sterren hotel in Antwerpen boeken

Wilt u een weekendje kunnen genieten van cultuurstad Antwerpen en zoekt u het ideale hotel om te overnachten? Of wilt u een meeting organiseren voor uw bedrijf en wilt u tegelijk de mogelijkheid hebben om alle genodigden een overnachting aan te bieden? Dan beantwoordt 4-sterren hotel Kasteel Solhof aan al uw eisen. Dit prachtige kasteel bevindt zich middenin een groene omgeving, op een boogscheut van hartje Antwerpen, en combineert de charme van een eeuwenoud pand met alle moderne voorzieningen.

Wenst u een overnachting te boeken in ons 4-sterren hotel of wilt u graag verdere inlichtingen ontvangen, aarzel dan niet en contacteer ons op +32 (0)3 877 30 00 of op info@solhof.be.