overnachting kasteel overnachting in kasteel overnachting kasteel

+32(0)3 877 30 00

overnachting kasteel overnachting in kasteel overnachting kasteel

info@solhof.be

Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

Boek een overnachting

Hotel Kasteel Solhof is gesitueerd in een rustige groene omgeving, gelegen in het midden van een prachtig park. Op slechts tien minuutjes bent u in het centrum van Antwerpen waar het bruisende stadsleven op u wacht. Voor een ontspannende uitstap, met tal van activiteiten binnen handbereik, is een overnachting in Kasteel Solhof dan ook een echte aanrader! Daarnaast heeft het hotel ook op zakelijk vlak heel wat te bieden. Twee vergaderzalen, een veranda met uitzicht op het park, een grote parking, en de mogelijkheid om het volledige kasteel af te huren voor de overnachting van uw gasten: het kan allemaal.

Het hotel bestaat uit 25 kamers die elk voorzien zijn van een gratis wifi-connectie, een ruime badkamer, een minibar, een 32 inch LCD TV en gratis Fair Trade koffie en thee. Een overnachting in Kasteel Solhof is dan ook synoniem aan een compleet gevoel van rust. Ons team zorgt ervoor dat elke gast warm wordt verwelkomd en staat ook steeds klaar met raad en daad.

Kasteel Solhof beschikt over 4 verschillende kamertypes:

  • Superior kamer - 20m² (Twin BED)
  • Deluxe Business kamer - 25m²
  • Executive kamer - 35 m²
  • Suite 'Solhof' - 55 m²

De kamers zijn voorzien van een ruime marmeren badkamer met zachte handdoeken en gratis internet. De bedden hebben een dekbed, voor extra comfort.

Een luxe overnachting in een kasteel

Een overnachting in een kasteel; het roept bij iedereen sprekende beelden op. In Kasteel Solhof worden deze beelden realiteit. Dit historische pand dateert van in 1550 en kan terugblikken op een erg rijke geschiedenis. De dag van vandaag bezit Kasteel Solhof nog steeds die authentieke charme, maar tegelijk kunnen gasten hier genieten van alle nodige moderne faciliteiten.

Een overnachting in een kasteel; het roept bij iedereen sprekende beelden op. In Kasteel Solhof worden deze beelden realiteit.

Een overnachting voor een recreatief of zakelijk weekend

Zowel op recreatief als op zakelijk vlak is een overnachting in Kasteel Solhof absoluut de moeite waard. Zo is er in de omgeving heel wat te beleven, gaande van een uitstap naar hartje Antwerpen tot karting, bowling en golf. Op deze pagina ontdekt u alvast meer over de verschillende mogelijkheden in de omgeving van het hotel, en op de specifieke pagina “Golf” laten we u kennismaken met een aantal golfclubs in de buurt.

Daarnaast kan u ook een overnachting boeken in combinatie met een bedrijfsactiviteit of vergadering. Ideaal om na een zware meeting of inspannende teambuilding een lekker hapje te eten in bistro Millefeuille, gevolgd door een deugddoende overnachting in Kasteel Solhof. Verdere informatie omtrent de vergaderzalen in het kasteel vindt u op deze pagina.

Boek een overnachting in Kasteel Solhof

Bent u op zoek naar een originele overnachting in Antwerpen, dan zal Kasteel Solhof zeker en vast aan uw verwachtingen voldoen. Dit eeuwenoude kasteel bevindt zich middenin een groene omgeving, maar ligt tegelijk op slechts een boogscheut van het centrum van Antwerpen. U wilt een ontspannend weekendje weg? Of u wilt een vergadering of teambuilding organiseren inclusief een overnachting?

Neem dan contact op met Kasteel Solhof en ontdek uw mogelijkheden! Uiteraard kan u ook rechtstreeks een overnachting boeken via deze website. Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen in hotel Kasteel Solhof!