zaal huren zaal kasteel hotel

+32(0)3 877 30 00

zaal huren zaal kasteel hotel

info@solhof.be

Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

Een zaal huren vlakbij hartje Antwerpen

Met zijn unieke karakter, gelegen in een prachtige groene omgeving en toch vlakbij hartje Antwerpen, is hotel Kasteel Solhof de ideale plaats voor een ontspannend weekendje weg. Maar dat is niet het enige wat dit kasteel te bieden heeft. In het gebouw bevinden zich namelijk ook een aantal vergaderzalen en een prachtige veranda die gebruikt kunnen worden voor diverse activiteiten. Wilt u een zaal huren in Antwerpen voor een vergadering, een teambuilding, een receptie of iets anders? Dan biedt Kasteel Solhof u een waaier aan mogelijkheden in een uniek kader! Zo kan u een zaal huren met of zonder catering en kan u zelfs het volledige hotel afhuren voor uw evenement.

Een zaal huren voor vergaderingen of congressen

Rustig vergaderen in een uniek historisch gebouw: het is perfect mogelijk in Kasteel Solhof. Wilt u hier een zaal huren, dan kan u kiezen tussen twee ruimtes met een maximum capaciteit van 30 personen. Elke zaal is uitgerust met alle nodige faciliteiten waaronder draadloos internet en up-to-date audiovisuele voorzieningen. Bovendien is er een ruime parking aan het hotel waarvan men gratis gebruik mag maken.

Wilt u hier een zaal huren, dan kan u kiezen tussen twee ruimtes met een maximum capaciteit van 30 personen
Wilt u een grotere zaal huren om een congres te organiseren, dan verwijzen wij u graag door naar ons collegahotel Ter Elst in Edegem (Antwerpen). Zij beschikken over een diversiteit aan zalen die voor de meest uiteenlopende activiteiten gebruikt kunnen worden, van congressen en vergaderingen tot galabals, productvoorstellingen en veel meer. Een zaal huren in Ter Elst kan via deze website.

Wilt u een zaal huren met of zonder catering?

Een versnapering is altijd welkom tijdens een drukke vergadering. Of misschien wilt u uw gasten trakteren op een heus diner? Of een receptie organiseren met een walking dinner? Ook dit is geen enkel probleem bij Kasteel Solhof. Wij geven u namelijk de mogelijkheid om een zaal te huren met catering. U kan kiezen uit verschillende formules die voor ieder wat wils bieden, gaande van warme hapjes tot een uitgebreid meergangendiner.

Wilt u een zaal huren met of zonder catering?

Wilt u een zaal huren met catering, aarzel dan niet om ons te contacteren voor verdere informatie omtrent uw mogelijkheden en de bijhorende prijzen. Wij gaan graag op zoek naar een oplossing op uw maat!

 

Een zaal huren in Kasteel Solhof

U wilt graag een zaal huren in Antwerpen? Dan bent u aan het juiste adres bij Kasteel Solhof. Dit voormalige kasteel ligt middenin de natuur op een boogscheut van Antwerpen centrum en biedt tal van mogelijkheden op zowel recreatief als zakelijk vlak. Wilt u bijvoorbeeld een zaal huren om een vergadering te organiseren? Neem dan contact op met ons. Wij hebben namelijk twee vergaderzalen ter beschikking, net zoals een veranda die geschikt is voor diverse activiteiten. Bovendien kan u een zaal huren met of zonder catering, volledig zoals u dat wilt. Op de specifieke pagina’s op deze website ontdekt u alvast meer rond ons zaalverhuur, maar voor meer concrete informatie kan u altijd contact opnemen met Kasteel Solhof.