kasteel kasteel Solhof solhof hotel

+32(0)3 877 30 00

kasteel kasteel Solhof solhof hotel

info@solhof.be

Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

Ontdek de omgeving van Kasteel Solhof

Kasteel Solhof is al verschillende jaren actief binnen het hotelwezen en heeft reeds tal van bezoekers mogen ontvangen. Zowel op zakelijk als op recreatief vlak biedt ons hotel een waaier aan mogelijkheden, waaronder uitgebreide vergaderzalen en prachtig uitgeruste kamers. Daarenboven is er ook in de omgeving van Kasteel Solhof heel wat te beleven!

Wenst u graag al virtueel te komen kijken ?  Breng een bezoekje aan Google Streetview klik hier

 

Op zoek naar een gezellig restaurant in de buurt?

 

Hierbij nog enkele tips voor een gezellig diner in de buurt:

 

Bistro MilleFeuille
Baron Van Ertbornstraat 122, 2630 Aartselaar
T: +32 (0)3 877 68 80 - W: www.bistromillefeuille.be

The Hub Aartselaar
Guido Gezellestraat 35, 2630 Aartselaar
T:+ 32 (0)3 887 46 12 - W: www.thehub.be

Guzto Restaurant
Kleistraat 175, 2630 Aartselaar
T:+ 32 (0)3 877 10 79 - W: www.guzto.be

Condacum
Pierstraat 311 55, 2550 Kontich
T:+ 32 (0)3 888 33 05 - W: www.condacum.be

Ontspanning in de buurt van Kasteel Solhof

Er valt heel wat te beleven in de omgeving van Kasteel Solhof. Op slechts enkele kilometers afstand bevinden zich bijvoorbeeld verschillende golfterreinen die zowel voor beginnende als voor gevorderde golfers een fantastische golfervaring bieden. Op de specifieke pagina “Golf” ontdekt u meer over deze golfclubs in Antwerpen. Wenst u eerder de avontuurlijke kant op te gaan, dan is Inkart zeker iets voor u! Eveneens op enkele kilometers van Kasteel Solhof vindt u dit prachtige in- en outdoor karting parcours. Bowling liefhebbers kunnen op hun beurt terecht in twee bowlingcentra met de meest moderne infrastructuur. Ideaal als ontspannende bedrijfsactiviteit of als uitstapje met familie of vrienden!

Architectuur en restaurants in Antwerpen

In Kasteel Solhof geniet u van een rustige groene omgeving, maar tegelijk bevindt u zich op slechts tien minuten rijden van hartje Antwerpen. Met haar prachtige architectuur, cultuur en uitstekende restaurants vormt deze stad de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannende daguitstap. Restaurant De Pistache, The Hub, Condacum, De Pastorale, bistro Millefeuille, … zijn stuk voor stuk smaakvolle resto’s waar u kan genieten van culinaire hoogstandjes. Bistro Millefeuille kan u zelfs terugvinden in het koetshuis van ons domein, vlak naast hotel Kasteel Solhof. Indien u meer informatie wenst over een restaurant in Antwerpen of in de nabijheid van het hotel, dan kan u altijd terecht aan onze receptie. Wij helpen u graag verder!

 

Voor ieder wat wils in de omgeving van Kasteel Solhof

Viersterrenhotel Kasteel Solhof is werkelijk uitstekend gelegen, middenin een prachtige groene omgeving en op een steenworp afstand van het centrum van Antwerpen. Vanuit het hotel geniet u van een prachtig uitzicht op de natuur rondom, en ook wanneer u naar buiten stapt liggen er tal van activiteiten op u te wachten. Van golf, karting en bowling tot heerlijk tafelen in een van de restaurants te Antwerpen, het ligt allemaal binnen handbereik van onze gasten. Zowel op zakelijk als op toeristisch vlak heeft Kasteel Solhof alles in huis om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Er is werkelijk voor ieder wat wils te Kasteel Solhof!